Pemenang GA From Korea...

10:10 PM

Assalamualaikum...hye korang...

Malam ni tadi baru pas bergayut tepon ngn en tunang..tibe2 tgh sembang,teringat yg belum lagi umumkan pemenang untuk GA From Korea tu kan..nida ada cakap ari tu nak umum tgh bulan 5,ni dah penghujung lak..huhu..sory lambat..hehe..lagipon, da lama sangat entry tu bertempek kat situ kan..xhabis2 jadi sticky post..hehe..so marilah kite mengalihkannya...hehe..

Jenuh gak nida nak pilih pemenang, sebab jawapan sume dekat2 nak sama, so nida terpaksa pilih jawapan yg betul2 tepat,even satu perkataan pon..hehe..xdala smpai macam tu sekali...tapi mmg yg memenuhi kriteria la..banyak gak yang betul, cuma part perkataan bagi  setiap entry nida la yang berbeza..kat situ la nida dapat pilih pemenangnya =)..so...nak tau ke sapa pemenangnya?tapi before tu, nida nak ucapkan bebanyak terima kasih pada korang2 yang sudi join GA nida ni yang xseberapa ni...akan datang nanti, nida wat GA yang grand sket eh..bagi baju couple ke..hehe..nak x?xpon klo en tunang g jalan memana lagi ke, nida mintak belikan hadiah yg besar punya...eheheh...so, again, thanx pada korang yg join...penghargaan pada :


And.....pemenangnya ialah.......jap..jap..jap..nida nak double check balik...hehe...occay2...keputusannya :
Cik Tika!! (^v*)

Ciktika bagi jawapan paling tepat..so, congrats ye pada ciktika...ciktika boley claim hadiah dari nida..
send alamat cik tika kat email nida ni :
nurasnidarazak@gmail.com






You Might Also Like

5 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images