Ada Apa Dengan Facebook

6:30 PM


Assalamualaikum...hye korang..

Nida nak sambung cite pasal facebook..bukan nak sambung actually, nak cite je..hehe..before this, kat entry ni, nida ada cite yang nida da stop berfacebook, and why nida stop facebooking..tp last week nida da activate balik facebook..tapi bukan sebab nida rindu kat facebook, no..no..no..xrindu pon kat facebook..haha..

Nida aktif balik facebook sebab minggu ni kan start cuti sekolah, n bermula la musim kawen tawen ni kan..so mesti ada kawan2 nida yang akan kawin...sekarang ni kan mostly guna je facebook..dats why nida aktif balik facebook..nida aktifkan untuk sementara je, untuk tengok kot2 ada kawan jemput..memang ada 2,3 yg jemput...hujung minggu ni je ada 3 klo xsilap nida..nida mmg xda update apa2 status pon kat facebook, sebab mmg secara dasarnya malas nk aktif facebook kan..cuma ada kawan2 tegur, nida jawab la..nida cuma update satu dua entry blog nida je kat facebook,yg mna nida rasa best untuk share..

Yup..nida memang aktif facebook wat sementara waktu..nida akan deactivate balik xlama lagi..maybe esok..tengok la..sebab rasanya da xda da kot kawan2 yang nak jemput lagi, so bye-bye to facebook..weee..suke nk tinggalkan facebook..hehe..*bile bukak facebook, asyik jumpa status mengumpat..xsuke2..tambah dosa jek..huhu... Blogging tetap di hati...hehehe...


You Might Also Like

6 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images