Blogger Perlu Kamera

10:10 AM

Assalamualaikum....hye korang..
Gud morning...camana ari smalam korang? mesti xbes kan sbb blog xleh login..huu..nida pon tensyen, da la xley ngupdate pastu nk blogwalking kat blog yg nida follow pon susah la...nasib baik sehari je..klo lama2 adoi...huhu...
Occay, today nida rasa, benda ni sume korang tahu..just nida nk share je..pasal kamera..sbg blogger la kan, korang mesti kaki amek gambar kan,kan?hehe...pastu mesti nk masuk kan gambar tu dlm blog, biasa la kan..sbb tu la kna ada kamera..yela, balik2 pakai hp cap ayam, mcm nida..huu,xbes lak gambarnya..readers tgk pon xbpe clear...klo benda tu cantik, maybe kita xdpt nk tunjukkan sangat cantik mcm mana...so..kamera mmg perlu bg blogger..
bile da ada kamera sendiri, senang korang nk update..xperlu la guna gambar google kan..letak gambar korang sendiri..pastu letak watermark edisi korang..haa..confirm cantik menarik tertarik entry korang tu...hehe..*merepek di situ.kalo korang ada kamera sendiri..mmg senang...klo korang g jenjalan mana2 kan, pastu xlarat nk menaip kat blog, korang just upload je sume2 gambar tu...so readers ley enjoy tgk gambar korang tu...benda ni sume korang tau kan...tp nida still nk cite..sbb nida xda kamera lg..huwaa...balik2 amek gambar guna hp, xcantik!! huhu....da lama nk beli, tp slalu tertunda2...skang nk beli, xley plak..ye la, duit banyak nk pakai kawen kan, so niat tu terpaksa di simpan dulu..huuuu....ada sapa2 nak belikan untuk nida x?heee....kalo bodek2 en tunang, dapat x?hekhek....

dapat yang mcm bawah ni pon ocay gak..hehe..

You Might Also Like

8 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images