GA From Korea..Jom Join!!

9:42 AM

*ni adalah sticky post..scroll ke bawah untuk entry baru =)
Assalamualaikum....hye korang...

Ni bukan contest dari blogger korea tau korang..huhu..ni nida saje2 nak wat Gift Away...and hadiah nya merupakan cenderahati dari Korea...hehe..tu la tajuknya GA From Korea... hadiah ni sponsor by en tunang...hujung tahun lepas dia pegi jalan Korea..so kitorg cadang nk wat Gift Away la untuk meriahkan lg dunia blogging ni kan...hehe..plus, ni sebagai tanda terima kasih nida kat korang yg sudi jengah2 blog nida ni..sebagai penghargaan, nida wat gift away ni untuk korang...

occay..macam mana nk join GA ni? senang je...Jawab soalan di bawah ni =)

1.Apa nama penuh en tunang nida? nama dia je la, xyah penuh sampai bin ayah dia..(Klue  : "tunang" )
2.Bile first time nida tegur en tunang?Nyatakan tahun n dekat mana (Klue : "Cinta Kami")
3.Bagi 5 perkataan yang nida selalu gunakan dalam setiap entry nida...paling sket 3 la..tapi pemilihan pemenang pon berdasarkan jawapan ni..so 5 adalah better..hehe..
4.Nyatakan nama artis korea yg korang ske or nama tempat kat korea yg korang teringin pegi.. =)

occay...jawapan tu sume, korang tinggalkan kat komen entry ni k..xyah la wat entry khas untuk GA ni, just jawab soklan tu kat entry ni.nida akan view jawapan korang dan xakan approve komen korang smpai tarikh tutup coz nk simpan jawapan korang tu...

Tarikh tutup?? depend la...hehe...esok ke..lusa ke..or malam ni ke...
*sume jawapan ada dalam entry nida,kecuali soalan yg last.. =)

Hadiah dia? cenderahati dari Korea...clasic keychain... =)
*sponsor by en tunang..hehe
occay la korang..nida nk siap2 kuar da ni...gud luck.. =) tata...

You Might Also Like

33 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images