Day Two : Things You Love

9:41 PM


Assalamualaikum...hye korang..

occay..entry ni merupakan kesinambungan dari entry sebelum ni, which is entry Game 10..korang ley klik sini kalo nak tgk..occay lets start

1. Yang paling nida sayang...tentulah yang Maha Kuasa..Maha Besar... Sayang Allah...nida tau, nida ni bukanlah hambaNya yg solehah..selalu je leka..tapi nida tau, Allah selalu je dengan nida...selalu dengar rintihan nida..selalu beri petunjuk pada nida....semoga diri ini menjadi hambaNya yg lebih baik..amin

2. Yang kedua nida sayang, mestila family nida...I Love Them So Much...family nida always support nida....especially parents nida..dari time nida kat mrsm dlu, diorg bersusah payah untuk nida..ingt lg time tu nida xsihat...parents nida dtg jauh2 dari perak ke perlis..papa nida siap bwk laju sbb xsbar nk smpai...maybe nida lebey rapat ngn papa, sbb kecik2 dlu slalu ajak papa g kedai buku..tp skang, slalu ajak mama g shopping..hehe..nida syg parents nida..even nida ni sush sket nk ditegur..sory ma pa..akak syg ma pa..huu

*after nida bertunang...mama ngn papa nida lak bersanding sempena ulangtahun diorg yg ke 30,same day nida bertunang =)

3. Yang ketiga..nida sayang en tunang nida...yup..sayang dia sangat2...nida bertuah dpt en tunang..dia sangat baik dan sgt sayangkan nida..thanx honey...nida susah nk tunjuk nida sayang dia, nk tunjuk jeles pon susah,sampai dia rasa nida xjeles..nida jeles, but im ego to show it..huhu...n nida susah sangat nk ucap kan ni..sayang..ling cintakan sayang sangat2...*nida da terjiwang sket..sorry..huhu...

4.Seterusnya..nida sayang sangat kat baby bara..sayang sangat..walaupon perkenalan dengan baby bara xberapa lama,tapi nida mmg sayang baby bara..ke mana saja nida pegi, mesti nak pegi dengan baby bara..baby bara xakan ada pengganti nya..korang nk tau ke sapa baby bara? baby bara tu kereta nida =)

5. Then... i love baby shishiba...hehe..sayang sangat ngn baby shishiba..which is my laptop...but now, baby shishiba xsihat..belum lg antar ke klinik untuk dirawat..sedeh sangat..terpaksala guna pc di rumah atau pon pinjam cik epal abg ipar nida..baby shishiba sabar ye...

6. Pastu..nida sayang handphone nida..yup..sayang sangat...hehe...tp nida ni sedikit ganas, sian kat hp-hp nida..huhu..

7.Next...ofcoz I love my frens..my frens since skool..uni life till now da keje...banyak kenangan dengan kawan2, especially starting nida masuk asrama,then matriks,uni n till keje...

8.Nida sayang kawan2 blogger nida...yg rajin komen..yg rjin singgah atau yg hanya silent readers..thanx korang sbb da memeriahkan blog nida n life nida...nida mkin happy since blogging...supposely include korang kat no 7 atas tu, tp nk panjang kan idea, so nida wat kat no len..hehe..so jgn pkir nida xsayang korang mcm kawan2 nida yg len ye...nida syg korang..sbb korang banyak bg idea n support nida..thanx again.. =)

9.No. 9...things dat i love...emm...flowers?hehe..yup ..i love flowers.. a lot...sangat2 sukakan bunga...banyak sangat bunga yg nida suka..roses..lily..carnation..tulip..oh..sangat banyak..rasa ingin tido dalam taman bunga saja..hehe...

10.Last but not least...I love myself...yup..i love myself..even always being clumsy..panic..blurr..but that's me...yup..after all things, i love myself..nida mmg slalu pentingkan yg lain dulu baru diri nida..baru nida rasa gembira n bahagia... kla ...da cukup 10...kita jumpa esok..day 3...

You Might Also Like

6 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images