Assistant to A.S.M.O Touch

4:34 PM


Assalamualaikum...hye korang...

Da bape hari nida xupdate entry baru kan..rindu plak rasa nk menaip2 ni..hehe..blogwalking pon xsempat..sempat tgk satu dua entry je..sempat gak la baca entry korang yg g majlis kawen atia..besnya..jeles..nak itot!! huhu..

Sabtu ahad lepas mesti korang bz g kenduri sana sini kan..nida pon sama..kawan nida kawin sabtu lepas..tp pagi sabtu tu nida jadi assistant asmo touch..hehehe....ingat x nida penah cite before this, nida cerita dalam entry ni yang ada satu butik ni hire akak nida sebagai mak andam kan, so salah satu job dia sabtu lepas..nida ikut dia..hehe..jadi assistant dia, ala..assistant la sangat,more pada driver..haha...

Akak nida ni penah belajar mekap dengan makeup artis,riezza amour..dia belajar mekap dengan riezza tu lebih kurang setahun kot..dulu dia selalu ikut riezza tu, n selalu belajar kat studio riezza tu, skang da x..before this akak as wat part time kat area kl selangor sana, now dia nk pindah ipoh sn, so dia wat pat time kat sini lak..

Hari sabtu aritu mekap sanding,warna biru turqoise..cantik..pengantin tu pakai baju songket..ayu je..meh kita layan gambar.. (^v*)



before..

in progress...

finally..with akak nida..


akak nida dok mekap org,nida dok posing..hehe..

meh layan gambar akak nida n sifu dia riezza amour.. =)

akak nida with riezza amour..

riezza amour source here

akak nida ada gak wat mekap tunang, dinner and etc..time nida tunang aritu, mintak akak nida je yg mekapkan..jimat..hehe..tapi kawin nanti, xtau lagi cana..mula ingat nak amek mekap lain coz akak nida da selalu mekapkan nida,so nida nak try lain pulak..tp skang akak nida pandai wat mekap ala2 patung yg nida ske..rasa macam nak dia je mekapkan nida nanti..huhu...tp yg pasti,untuk nikah nida nanti mmg akak nida yg mekapkan.. =) mehla kita layan gambar je.. =)

nida with akak nida on my enggangement day =)

dinner make up..source here

nida ske mekap macam ni...source here

memang ske macamni..huu..source here

You Might Also Like

14 Nota Cinta

ShareThis

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images